Собственикът на Астън Вила също се оказа боклук - направи идиотски коментар за Стилиян Петров

Милиардерът Тони Сиа е боклук, който явно не осъзнава какво означава футболът. Досущ като идиота Роберто ди Матео, който отказа да задържи великия Стан в състава на бирмингамския клуб и с това си навлече справедливия гняв на феновете по целия свят.

Стилиян Петров се пребори с левкемията и геройски пожела да се завърне към професионална кариера на футболист. Мечтата му обаче засега е отнета от Роберто ди Матео и Тони Сиа. Предводителите на Вила, които изобщо не осъзнават какъв таралеж си вкараха в гащите с жестокото отношение към Стан.

Като се бие в гърдите, че е велик бос с неограничени ресурси - Тони Сиа можеше да натисне треньора да даде шанс на Петров и да го пуска като резерва в някои мачове. Така нито Стан щеше да натежи на клуба от Чемпиъншип, нито заплатата му щеше да разори Тони Сиа.

Вместо това собственикът на Астън Вила потвърди новината, че клубът няма да предлага договор на легендата Стилиян Петров. В клуба все пак изразиха надежда, че Стенли ще остане на работа на "Вила Парк".

"Възхитих се от постъпката на Стилиян Петров и всичко, което направи той. Но също така се доверявам и на професионалната преценка. Роберто ди Матео и аз се надяваме той да помогне на клуба по други, по-добри начини", написа безсърдечният милиардер в своя Туитър акаунт.

Собственикът на Астън Вила д-р Тони Сиа потвърди новината, че клубът няма да предлага договор на легендата Стилиян Петров. Бившият национал се излекува от левкемия и искаше да се завърне на терена. Той вече игра в две контроли на бирмингамци, но мениджърът Роберто ди Матео заяви, че няма да му бъде предлаган договор. Спецът все пак изрази надежда, че Стенли ще остане на работа на "Вила Парк". Сега думите му бяха повторени и от боса на клуба. "Възхитих се от постъпката на Стилиян Петров и всичко, което направи той. Но също така се доверявам и на професионалната преценка. Роберто ди Матео и аз се надяваме той да помогне на клуба по други, по-добри начини", написа милиардерът в Туитър. Прочети още на: http://www.gol.bg/bulgari-v-chujbina/2016-07-21/i-bosat-na-vila-potvardi-novinata-za-stenli