Снежна изненада спря и отложи Славия - Лудогорец, ето кога ще се играе двубоят

снимка: diemasport2

Двубоят между Славия и Лудогорец бе прекратен в 11-ата минута заради силен снеговалеж в София. Срещата от 20-я кръг на Първа лига започна, но съдиите решиха, че няма как да се играе футбол.

Според правилата на БФС срещата трябва да се доиграе до 24 часа. Главният делегат на двубоя Валентин Чакъров също потвърди, че мачът ще стартира от 11-ата минута утре в 15:00 часа.

От Лудогорец обаче искат от БФС двубоят да бъде отложен за неопределено време, тъй като им предстои важен мач-реванш в турнира Лига Европа в четвъртък срещу Копенхаген.

"Двубоят трябваше да се прекрати. Ще изчакаме и ще видим какво решение ще се вземе. Ще изчакаме да видим какво ще се реши, но ние ще се справим", заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев пред, Diemasport2.

Според наредбата на футболния ни съюз обаче няма как шампионите да се измъкнат и ще трябва да играя. А на разградчани им предстои полет до Дания, тренировка там и тежката мисия да заличават пасива, които се получи слез загуба с 1:2 на "Васил Левски" преди дни.