Снайперисти и хеликоптери дебнат за терористи около Юнайтед в Брюксел

Манчестър Юнайтед ще се придвижва в Брюксел с невероятни мерки за сигурност. "Червените дяволи" днес гостуват на Андерлехт в 1/4 финален мач от Лига Европа в европейската столица. Поради терористичните заплахи обаче в Брюксел ще бъде като на война.

Автобусът на Борусия бе атакуван с три бомби във вторник в Дортмунд, а след това бяха открити писма, които заплашват всички известни "спортисти на Кръстоносците" ще бъдат атакувани.

Белгийците взеха доста на сериозно тези заплахи и ще се погрижат за сигурността на двата отбора.

Снайперисти се грижат да сигурността на Златан Ибрахимович и компания. Хеликоптери също наблюдават внимателно обстановката в белгийската столица. Автобусът на Манчестър Юнайтед е постоянно проверяван за бомби.

Няколко обръча са образували силите на реда около стадион "Констант Ванден Сток", където ще се играе срещата довечера. Всички автомобили се проверяват по няколко пъти, преди да бъдат допуснати на територията около стадиона.

Брюксел, за съжаление, се превърна в една от клетките на тероризма в Европа. Градът се оказа бърлога на ислямистите, организирали клането в Париж.

Английските медии набързо изчислиха, че Брюксел и Дортмунд са съвсем близо, така че не е проблем евентуалните атентатори от Германия да се придвижат за броени часове с автомобил.