Сложен ребус пред Войнов заради кадрови проблеми

Доста сериозни кадрови проблеми ще има да решава старши треньорът на Локомотив Войн Войнов преди първия мач от новото първенство, пише Марица. Утре черно-белите гостуват на Етър в Ловеч, а към този момент Войнов ще може да разчита само на едно от новите попълнения.

С картотека бе уреден единствено централният защитник Пламен Николов. Останалите привлечени през лятото за момента не са картотекирани. Съществува вероятност до двубоя край река Осъм да пристигне жълтата карта на вратаря Мори. До снощи обаче тя не бе дошла и на пожар за тренировката бе извикан 17-годишният Стефан Дафовски.

Бекът Марк Готие не си е извадил разрешително за първи професионален договор и ще се върне до Франция, за да уреди служебните си бележки. Георги Пашов пък е поискал отсрочка за картотеката, тъй като искал за последно да пробва да си намери тим в чужбина. За капак Войнов няма да може да разчита и на наказания Парвиз Умарбаев. Черно-белите тръгват днес по обяд за Ловеч, а последното занимание ще е на тренировъчната база на Литекс „Салито“.