След Петев и Михайлов изхвърча от Омония

снимка: acomonia.com

Българският национален вратар Николай Михайлов най-вероятно ще последва съдбата на Ивайло Петев и ще напусне кипърския Омония (Никозия) след края на сезона, съобщават местните медии. Наставникът на 20-кратните шампиони от Острова на Афродита си тръгна със скандал след финансова криза в Омония, която доведе до слаби резултати.

Михайлов пък бе привлечен именно от Петев тази зима и започна силно календарната година с 6 срещи, в 2 от които не допусна попадение. Веднага след тях обаче той се контузи и изпадна от състава, а с напускането на родния специалист шансовете му да се завърне като титуляр са повече от малки. 

"Дните на Николай Михайлов в Омония са преброени. Българският вратар беше привлечен по спешност преди януарския трансферен прозорец заради контузия на титуляра (Пит Велтхайзен), но се представи незадоволително и в края на сезона ще напусне", пише местният "Reporter Cyprus".

Друг кипърски вестник "SigmaLive" пък не отписва варианта бившият страж на Ливърпул и Твенте да изпълни договора си с Омония до лятото на 2019 г. Според изданието шефовете на клуба още не са решили какво ще правят с Михайлов. У нас пък се появиха спекулации, че синът на Борислав Михайлов може да се завърне в бившия си клуб Левски.