Славия празнува 106 години с концерт

Режисьорът Андрей Слабаков, актьорът Петьо Петков-Шайбата и рап-изпълнителят PAFF са поредните участници в белия празник, който ще отбележи 106-годишнината на Славия.

Тази събота 6 април от 13.00 часа Славия ще отпразнува събитието с концерт. Той се се състои ще бъде на специална сцена, която ще бъде построена в пространството зад таблото на стадион „Славия” при игрищата на школата.

Един от главните организатори на проявата е известният режисьор Андрей Слабаков, потомствен славист (на снимката с капитана на тима Георги Петков). Водещият на „Аз обичам България” редовно помага за осъществяването на инициативи свързани с „белия” клуб. Той е наследил любовта си към „Славия” от баща си, изтъкнатият наш актьор Петър Слабаков.

Още един популярен артист, почитател на белите ще се появи на празника - Петьо Петков-Шайбата. Един от младите рап-изпълнители PAFF пък е поредното славистко музикално попълнение на сцената.

Освен него участието си са потвърдили и най-известният изпълнител на евъргрийни у нас Васил Петров, както и рок-групите „Спринт” ,„Атлантик” и Rock Session. Водещ на празника ще бъде басистът на друга емблематична БГ-рок банда - „Импулс”, Васил Стоев-Ампега.

На сцената освен музикантите ще се качат и деца от школите на белия клуб, които ще направят демонстрации на съответния спорт, който тренират.

Организатори са: Сдружение „Славия”, ОСК „Славия” и ПФК „Славия”.

Входът е свободен