Славиша прави яка чистка в Левски

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович и ръководството на клуба планират сериозна чистка в отбора през зимата. Според информация на "Меридиан мач", "сините" смятат да се разделят с поне един играч на всеки пост. Първо това ще се случи на вратарската позиция, след като бе привлечен Николай Михайлов. Освен него, столичани имат в групата си още Божидар Митрев, Мартин Полачек, Николай Кръстев, Петър Иванов, Димитър Шейтанов и Александър Любенов, който играе под наем в Локомотив (София). Най-вероятно на първите двама ще бъдат търсени нови отбори, тъй като не успяха да впечатлят специалиста с изявите си до този момент.

От халфовете, с които Левски разполага, излишен изглежда, че е Фелипе Нашименто, който дори не попадна в групата за загубенето домакинство от Ботев (Враца). "Сините" разполагат и с доста нападатели, като от тях най-добре се представя единствено Станислав Костов, чието място на "Герена" е гарантирано. Останалите, в лицето на Серджиу Буш, Ривалдиньо и Виана, все още нямат попадение през настоящия сезон. Илия Димитров пък лекува контузия.

Шефовете на клуба почти сигурно ще привлекат нов офанзивен играч през зимата, което означава, че ще трябва да се разделят с  някой от настоящите. 

Засега преговорите с Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал удрят на камък, като техните договори са до лятото на 2019 година. Най-големият проблем е с Яблонски, който е поискал 20 хиляди евро на месец, а "сините" не са съгласни да дават такава огромна сума за заплата.