Славиша: Целта ми е Левски да прекъсне серията от 10 години без трофей

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович заяви, че е наясно какво е състоянието на отбора в момента и ще се постарае най-накрая да зарадва феновете на "сините" с титла, каквато на "Герена" не са печелили от почти 10 години.

"Левски е голям отбор, който има велики фенове и голяма история. Радвам се, че ще бъда треньор на 26-кратните шампиони на България, като нямам търпение да започна работа.

Вече съм бил треньор на Цървена звезда, която има същото значение за Сърбия, каквото и Левски за България. Това ме мотивира и стимулира още повече, тъй като в Белград прекарах фантастични мигове, като се надявам и с Левски да бъде така. Останах много приятно изненадан от престоя ми в София.

Знам, че последните години клубът не е на нивото, което искат и желаят всички обичащи тима. Целта ми е да работим много, за да върнем усмивките по лицата на феновете. Ясно ми е, че това може да стане с добра игра и победи. Няма да е никак лесно, като имаме много работа, но това са целите ми. Да, наясно съм, че Левски от 2009 година не е печелил трофей. Стъпка по стъпка, ще се опитаме да изградим отбор, който да прекъсне тази лоша серия. Оптимист съм!", сподели Стоянович пред колегите от Sportal.bg.