Сколари след 1:7: Животът продължава, не мисля за бъдещето

снимка: БТА/AP

Селекционерът на Бразилия Луис Фелипе Сколари бе философски настроен след позорната загуба с 1:7 от Германия на полуфиналите на световното първенство.

"Знам какво се случи снощи. Знам какво е да чувстваш срам и това чувство никога няма да ме напусне, но моят живот продължава. Играчите също продължават напред, за мен те си остават победители", каза Сколари пред репортери на тренировъчната база на Селесао.

"Нашият живот не зависи от загубите - те са по-лошата част от всичко, но животът е хубав, никой няма да умре от това, че сме загубили.

Ние печелим заедно, губим заедно. Има хубави моменти, има и лоши моменти", каза още Сколари, който застана пред микрофоните заедно с целия треньорски щаб.

Сколари разкри, че още не е говорил с Бразилската футболна конфедерация за бъдещето си на поста.

"Не мисля за бъдещето си начело на Бразилия. Нека завършим турнира и след това ще видим какво ще стане. Имаме мач в събота за третото място и сега нашата цел е да го спечелим.

Знаем, че и евентуална победа няма да промени много настроението след това, което се случи снощи, но ще опитаме да завършим с победа", каза Сколари.