СКАНДАЛНО! Собственик на Левски става генерален спонсор на Лудогорец

Лудогорец вече има втори генерален спонсор, а любопитното е, че става дума за компанията, която е сред основните акционери на Левски – "Виваком".

Това стана ясно от прессъобщение на разградчани за първата пресконференция на тима за новата година, която ще се проведе на 7 януари, четвъртък от 13 часа в София. На тази дата стартира и зимната подготовка на клуба.

На срещата с медиите ще бъдат разкрити подробности за сделката с телекомуникационната компания, както и за предстоящата подготовка на тима в Турция.

Скандалното е, че официализирането на новия спонсор на Лудогорец би трябвало да стресне БФС, но до момента реакция от централата липсва. В нормативните документи на БФС пише, че не се допуска един собственик да има влияние и върху друг клуб, ако тимовете са в една и съща дивизия. 

За подобно нещо преди време отборът на Поморие не бе допуснат в А група, защото собственикът му имаше общо и с Черноморец.

Дали сега Боби Михайлов и компания ще се трогнат от крещащия конфликт на интереси...или боса пак ще го боли коремът докато случаят се забрави? Любопитен въпрос, чиито отговор май е ясен на цялата футболна общественост...