Скандал във волея, Георги Братоев и Христо Цветанов се псуват хамалски (ВИДЕО)

Разпределителят на Нефтохимик Георги Братоев ще пропусне третия мач с ЦСКА от полуфиналната серия в Суперлигата заради червения картон, който получи снощи при победата с 3:0 гейма над "армейците", пише bgvolleyball.com. В края на първия гейм той влезе в словесен спор с Христо Цветанов от домакините, след което последва наказание за играчa на шампионите. Това е втори червен картон за Братоев, което го лишава от правото на играе срещу ЦСКА на 5 април.

"Това беше неразбирателство. Момент, в който аз не казах нищо. Може би има един милион моменти, в които казвам нещо, провокирам и аз съм виновен, но в този момент нищо не казах. Той ме погледна, пита ме какво искам и защо гледам натам. Може би не разбра ситуацията по правилния начин. След мача аз му се извиних, защото съм по-младият и смятам, че е правилно. Ние сме колеги, играли сме заедно и е един от волейболистите, които много уважавам", обясни пред Диема Спорт Георги Братоев.

"От тук насетне некомпетентността на втория съдия е нормална за него. Той каза, че нищо не е чул и видял. Това ме ядоса най-много, защото в България така сме свикнали - ни лук ял, ни лук мирисал. Лоши реплики си разменихме, но това беше впоследствие. Това, което се случи в зала "Христо Ботев" ме мотивира. Мотивирало ме е винаги - когато хората са срещу теб, обиждат те, псуват те. Като един истински левскар, обичам да бия ЦСКА", добави играчът на Нефтохимик 2010.