Сираков обяви: Ще има атомна бомба до две седмици

снимка: Булфото

Легендата на Левски Наско Сираков се закани на футболна България, че до две седмици ще разкрие неща, които ще имат ефекта на "атомна бомба" и ще взриви страстите в българския футбол.

Той беше гост в студиото на "Зона спорт", като беше запитан какво има предвид с това. Той заяви единствено, че изказването му ще бъде насочено съм "синята" общественост.

"Всяка моя дума предизвиква прекалено много коментари у нас. Аз обмислям много сериозно нещо, което ще обявя до 2 седмици. Ще бъде с ефект на атомна бомба. Няма да коментирам повече, ще бъде много интересно и ще касае всички левскари", категоричен беше Сираков. 

Той коментира и думите от юбилея на Тодор Батков, че Левски в скоро време ще изживява нови и велики европейски вечери.

"Разбирам много неща, но знам едно нещо - това, което каза Батков след мача, е лъжа. Обеща европейски вечери на хората, но това е поредната лъжа и манипулация. Това няма как да се случи в този момент, ако има предвид в следващите 3-4 години - добре. 

Но най-скоро време означава следващата година. Няма как да се получи в толкова кратко време, но дано да греша. Първо, пари за селекция няма.

Начинът, по който се определят приоритетите, Гонзо няма да разполага с почти никакъв финансов ресурс да прави нов отбор. Той трябва да се насочи към евтини и най-вече български футболисти и млади. Публиката би го приела, но това не предполага европейски вечери от този ранг в скоро времe", сподели легендата на Левски и продължи с финансирането на клуба.

"Една част я дава  Батков, но се съмнявам той да дава всички при. Виждаме, че той вече няма възможност да помага на Левски. След като нямаш възможност, трябва да си тръгнеш".