"Синя" България обединена както никога досега в опита си да изгони Батков

снимка: Булфото

Войната на привържениците на Левски със собственика на клуба Тодор Батков продължава с пълна сила.

 

Феновете на "отбора на народа" заляха интернет с изказвания и коментари, а много от фенклубовете от цялата страна използват за трибуна официалния сайт на Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) - nkp.bg, за да изразят своята позиция около случващото се на "Герена".

 

Всеобщото мнение на "сините" фенове е, че вече е крайно време Батков да се оттегли от любимия им отбор, защото води Левски към "тотална разруха и хаос", като това е едно от най-меките изказвания. 

 

В сайта на НКП могат да се прочетат позиции и декларации за фенклубове от цяла България, сред които Blue Boys Petrich, Клуб на привържениците на: ПФК Левски-1914 Благоевград, фен-клуб "Сини Хуни" Перник, фен-клуб "Ултра" Варна, фен клуб „ЛЕВСКИ“ - гр. Разлог, Левскарите от гр. Симитли, членовете на FORUM.LEVSKI.COM, Левскарите от гр. Гоце Делчев, привържениците на Левски София, град Плевен и още много други, като в сайта на НПК продължават да се качват декларации и на други фенски организации.

 

Всички те задават риторичния въпрос: "Тодоре, докога?", продължен във всякакви варианти.

Предлагаме ви позицията на една от най-големите и най-авторитетни фракции на "синия" клуб - "София-Запад", която изразява всеобщото мнение сред левскарите:

"Ние, привържениците на Вековния клуб "Левски", обединени във фракцията "София-Запад" декларираме, че няма да търпим нито минута повече известният под агентурния псевдоним "Тара" адвокат Тодор Костадинов Батков, да води любимия ни отбор към тотална разруха и хаос.

Категорично се присъединяваме към позициите на нашите събратя в цяла България, които вече призоваха левскарската общност да пристъпи към обединени общи действия, с които да принуди въпросното лице да освободи от недостойното си присъствие "Левски".

Заявяваме това с убеждението, че Батков не е персонално отговорен за поредните срамни загуби на отбора ни от "червените" ни приятелки и Монтана, но също така нямаме съмнения, че именно водената от него политика доведе до това клубът ни да се представя изключително посредствено, петнейки вековната си слава, пазена с чест и гордост от милионите му привърженици.

Ние, левскарите, вече имахме възможност да покажем на целия свят, че когато се обединяваме можем да постигнем всичко, включително и да управляваме адекватно Отбора на Народа.

Затова настояваме – "Тара", върни доброволно "Левски" на тези, на които принадлежи, на неговите непримирими привърженици! Очевидно е, че или не желаеш, или не можеш да осигуриш на отбора това, от което той има най-голяма нужда вече години наред – последователна, стабилна и дългосрочна визия за управление.

По тази причина пред теб има само един-единствен вариант – махай се!!!

И не забравяй да вземеш със себе си всички онези паразити, докарани от теб и кой знае кой друг, само, за да смучат и да се ползват от привилегията да бъдат част от Вековния "Левски".

Ние, привържениците на "Левски" от "София-Запад" призоваваме и всички наши събратя от другите фракции, както и всички останали левскари – нека се обединим и да покажем кой е реалният собственик на Отбора на Народа!

Или както е казал Апостола на свободата – дела трябват, а не думи!"