"Сините" фенове: Няма да оставим Левски да умре!

снимка: Булфото

Привържениците на Левски от South Division отправиха призив към "синя" България да подкрепи изпадналия в сериозна финансова криза БК Левски в неделя, когато възпитаниците на Константин Папазов посрещат черногорския Будучност в поредния си мач в Адриатическата лига.

Ето цялото съобщение на феновете, публикувано във Фейсбук:

"В неделя всички в Универсиада. Левски София никога не се предава! Никога!

Отборът, който ни донесе най-голямата радост от години насам е пред закриване. Да, това е тъжната истина за българския спорт. Баскетболен Клуб Левски София не може да намери генерален спонсор за този сезон и въпреки усилията на Тити Папазов, мисията засега изглежда невъзможна.

Какво можем да направим ние? Ние, привържениците на най-обичания отбор не можем да спасим финансово БК ЛЕВСКИ. Но всички сини сърца имаме един дълг и няма да имаме никакво оправдание ако не изпълним и него! НИЕ НЯМАМЕ ПРАВО ДА ОСТАВЯМЕ ТОЗИ ОТБОР ДА УМРЕ БЕЗ НАШАТА ПОДКРЕПА!

В неделя вечер БК ЛЕВСКИ СОФИЯ излиза в поредната си среща в Адриатическата Лига. Нашата цел трябва да бъде и последната седалка в зала Универсиада да бъде заета! Няма нищо по-ценно от моралната подкрепа в този момент.

Никой спонсор няма да дойде, когато вижда полупразни зали! Никой от нас няма да може да заспи, ако отборът се разпадне, не получил подкрепа в най-трудните моменти! Защото е лесно да пълним стадионите и залите, когато сме на върха, но е велико да го правим, когато сме на дъното! Сигурни сме, че чувството, което ще изпита всеки един от нас при пълна зала ще бъде неповторимо! Няма място за извинения! Не и този път!

НЕДЕЛЯ | 18:00 | ЗАЛА УНИВЕРСИАДА
ЛЕВСКИ СОФИЯ - Будучност
БЪДИ ТАМ! ЛЕВСКАР ДА СИ, БРАТКО, Е ЧЕСТ!"