"Сини" звезди и Бижутера подеха кампания "#ЛевскарДаСи"

От днес Левски стартира национална кампания, насочена към футболните привърженици, обявиха от сайта на "сините".

Кампанията "#ЛевскарДаСи" ще продължи цяла година и е насочена към споделянето на радостта от футбола на стадиона.

В нея ще участват настоящи и бивши футболисти, децата от школата на Левски, както и привържениците на отбора. Кампанията е в синхрон и с посланието на международната инициатива на UEFA - "Не на расизма".

"Нашата цел е да превърнем всеки футболен мач в празник. Нека заедно върнем положителните емоции на стадиона, които да заредят привърженици и играчи с адреналина на споделената страст към играта.

Публиката винаги е била най-голямото богатство на Левски и от 1914 година до сега е извела отбора си до многобройни победи и върхове. Нека с героите от първия клип Божидар Митрев, Жорди Гомес, Роман Прохазка, Христо Йовов и 7-годишния Алекс, ние всички се обединим около идеята, че публика и играчи са един отбор, като само взаимното уважение и подкрепа ще ни направят по-силни.

Агресията, омразата и разделението нямат място на стадиона на Левски. Любовта към синия отбор е това, което е обединявало, обединява и ще обединява всички хора със сини сърца. Тя се предава от баща на син и затова нека отново заедно превърнем всеки един мач на любимия отбор в истински спортен празник за малки и големи.

Левскар да си, братко, е чест! #ЛевскарДаСи

Подкрепете ЛЕВСКИ утре на стадиона!", гласи мотивиращото съобщение на официалния сайт на "сините". 

Вижте мотивиращото видео на звездите на Левски към привържениците на клуба ТУК!