Шерцингер обяви, че е на 87 години и даде задна за брак и деца с Гришо

Таблоидите в последно време не спират да твърдят, че светската двойка Григор Димитров-Никол Шерцингер се готви за сватба. Наш Гришо и американската попикона бяха изловени, докато избират пръстен в скъпарска бижутерия в Италия. 

Сега обаче последва интервю на кака Никол за "Сън". По думите й за момента не мисли за семейство и деца.

"В момента съм се концентрирала върху работата си, така че другите неща трябва да страдат. В това число е и личният живот. Досега винаги съм го оставяла на втори план, за да се отдам на ангажиментите си. Но и честно казано, никога не съм очаквала на тази възраст да съм омъжена и да имам деца."

"Имам да дам още толкова много на света като изпълнителка! Миналата година се пробвах и в театъра, и в мюзикълите. Сега се катеря към върха на тази планина. Когато го достигна, тогава вече мога и да уседна и да се концентрирам върху мъжа и децата си. Сега обаче искам да работя, амбицията ми е такава."

"Вижте ме, вече съм сигурно на 87 години, но още изглеждам прекрасно, танцувам с най-прекрасните девойки и обожавам всичко, което правя. Чувствам се изпълнена", обясни Никол Шерцингер пред изданието и добави: "Григор обожава X-Factor, когато има възможност, не спира да го гледа. Много ме подкрепя в това начинание и му благодаря. Аз пък го следвам по турнирите, когато мога. Гледах го на US Open, където падна от Анди Мъри. Но пък преди това го би, така че всичко е наред в този аспект", сподели още красавицата.