Шеф в ЦСКА: В клуба се случват хубави неща

снимка: Булфото

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев изрази задоволството си от факта, че стадион „Българска армия“ беше присъден на клуба с решението от вчера, което е важна крачка напред в развитието на 31-кратните шампиони.

Според Котев така „една несправедливост“ е била поправена, а като цяло равният резултат 0:0 с Литекс не е бил задоволителен и за двата отбора.

„Този резултат не върши добра услуга нито на Литекс, нито на нас“, заяви Котев. „Но нашият отбор направи хубав мач, имахме чисти положения в края, но отново малшансът ни попречи да победим.

Ако в първите 8 кръга имаше междинни кръгове, вече щяхме да сме приключили с шампионата.

Срещу Левски на 19-ти декември ще бъде по-различна обстановката, защото Националният стадион има отопление, но не знаем какви ще са атмосферните условия“, заяви още Котев, запитан за тежкия терен на стадиона в Ловеч.

„В ЦСКА се случват хубави неща, едно от най-хубавите е, че стадионът ще бъде на клуба. Така държавата поправи една несправедливост, защото само ЦСКА от българските отбори плащаше наем за стадиона си“, каза Котев, като отхвърли питанията за финансовото състояние на „червените“, защото по тези въпроси отговаря Александър Тодоров.