Шеф на Левски: Няма как да се откажем от титла и Купа

снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов присъства на тегленето на жребия за новия сезон в Първа лига. Той коментира всички актуални теми около "сините". "Никакви предпочитания не съм имал за първия мач. Рано или късно - с всички ще играем. Мисля, че дербито с Ботев е подобно на това от миналата година. 

Актуалните събития в Левски тази година са по-малко. Вече казахме, че имаме нужда да се подсилим на няколко позиции. Отборът се събира на 14 юни за подготовка и смятам, че сме в добро настроение. 

С Васил Панайотов имахме няколко разговора - след лагера в Малта и сега. Надявам се в рамките на следващата седмица да стане ясно бъдещето му. Оферта за Давид Яблонски не е постъпвала. Имаме желание да намерим нов спортен директор, но на този етап няма какво да обявим.

Виждате, че и другите отбори се подсилват с нови треньори и дано това доведе до повишаване качеството на футбола ни. Титла и купа са цели, от които никога не се отказваме. Имаме да си извлечем поуки от изминалия сезон. Ние запазваме състава от миналата година. Съставът трябва да бъде по-обигран. Имаме по-малко извинения и дано следващият сезон ни донесе резултатите, които искаме. 

Решението да напусне бе на Роман Прохазка. Разбирам, може би му е било време да търси ново предизвикателство в професионалния си път. Той е в сърцата на нашите привърженици, той е сред най-обичаните футболисти. Ние се разделихме съвсем коректно. Пожелаваме му успех на новото място", заяви Иванов.