Шеф на Дунав: Огнянов е наш играч и ще лети с нас за Турция

снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков разкри, че Антон Огнянов, който беше сигурен като попълнение на Левски, ще замине с русенския тим за подготовка в Турция.

„Антон Огнянов е футболист на Дунав, готви се с отбора и пътува с нас за лагера в Турция. Да, двата клуба сме се разбрали. Самият футболист явно не може да договори личните си условия с Левски. В тази тема не влизаме. Сега купуваме самолетни билети и той пътува с нас. На този етап Антон Огнявов няма предложения от друг клуб“, разкри Петков пред „Спортно шоу „Гонг“.

„С Бирсент Карагерен сме в разговори и след като подпише официално договор, ще бъде обявен. Със Симеон Райков не са изчистени нещата, той изчаква. Нашето търпение обаче има граници. Ще го чакаме до края на седмицата ще бъде изчакан”, призна изпълнителният директор на Дунав.

„Контролите ни са уточнени, но заради ситуацията в Турция има промени. Реалното и нормалното е целта да бъде утвърждаване на отбора. Ще се стремим всеки мач да играем да победа”, завърши Ивайло Петков.