Шеф на ЦСКА: Войната не е приключила! Палячовците на Разград ще продължат с глупостите

снимка: БГНЕС/EPA

Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев коментира спечеления търг за емблемата и активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Търгът се проведе в Кърджали, а хората на Гриша Ганчев го спечелиха с колосалната оферта от 8 милиона лева.

"Феновете на ЦСКА дойдоха и защитиха това, което обичат. Хората, които зарязаха работа, семейства са тук и реват като малки деца", започна Милко Георгиев.

"Тези палячовци от Лудогорец 1948 (б.р. Георгиев нарича така ЦСКА 1948) идват и участват в търга с техните фирми със сина на директорката си. Класическа схема.. дирижирана от Разград", изригна Милко Георгиев.

„Госпожа Милева трябва да разпредели тези пари (8-те милиона лева на победителя – б.р.). Когато го направи, нека не обяснява някой, че не плащаме. Тези пари трябва да се видят къде ще отидат. Чак тогава парите се доплащат. Синдикът знае какъв е срокът, ако има, е вероятно в период от 3-4 месеца.”

„Надявам се този път държавата в лицето на г-н Кралев ще подходи отговорно. Не може трима души, които са свързани – едно физическо и три юридически лица – да правят такива манипулации. При излизането пък казват, че няма да платим. Айде стига.”, каза още Георгиев.

„Не мога да говоря за краля-слънце (визира собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев – б.р.). Гриша Ганчев не кандидатства лично, защото тази емблема е на феновете. Те се олицетворяват с нея. На Гриша Ганчев тя не му трябва лично. На нас ни е по-важно да си изградим базите, един хубав отбор, което се вижда в последните месеци. Тези палячовци от ЦСКА 1948 не смятам повече да ги коментирам.”

 „Момчетата от отбора си имат договори, те са професионалисти, плаща им се да играят. Ще се промени единствено етапа на подготовката. Тя ще започне по-късно. Сагата с емблемата приключва, войната с тези хора от Североизточна България не мисля, че е приключила, тепърва продължава.”

„За да се нарича някой армеец и да има претенции да бъде от ЦСКА, определяща е публиката. Нито марката, нито емблемата, нито аз. Отидете да снимате хората как плачат. ЦСКА има трима собственици – основна разлика между нас и хората, които се явиха днес, е, че заставаме с лицата си.”