Шеф на ЦСКА дрънка врели-некипели

снимка: Булфото

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков отново реши да замаже очите на феновете и заяви, че "червените" имат шанс за титлата. Как ще стане това обаче не е ясно, тъй като "армейците" изостават на цели 12 точки от лидера Лудогорец и са на 8 точки от втория Левски, а играта на ЦСКА с нищо не подсказва, че имат шанс за трофея. 

"ЦСКА никога не може да се примири. Даваме си сметка, че разликата никак не е малка. Знаем, че Лудогорец е силен отбор, но той не е единственият ни съперник за титлата. Но ние продължаваме да развиваме отбора си." 

"Спрямо миналата година по това време, вървим във възходяща степен. Правим всичко възможно да подобрим играта и ще се борим с всички сили и възможности за постигане на целта си", сподели Марков.

Той коментира и назначението на наставника Стамен Белчев за постоянно на поста, което изненада мнозина, въпреки че специалистът стабилизира изявите на отбора в края на есенния дял на шампионата.  

"Надявам се тази година да е успешна за ЦСКА. Стамен Белчев беше треньор на дублиращия отбор, в края на сезона ръководството реши да води отбора за няколко кръга. Под негово ръководство отборът постигна добри резултати, но това не може да е единственият критерий."

"Решението на ръководството не беше толкова трудно, напротив. Дава му се възможност да продължи работата си, дава му се възможност да направи подготовката. Пожелавам му успех и с работата си да покаже, че ръководството правилно се е спряло на него", сподели още Марков.