Ще се бием на три фронта, увериха от Лудогорец

снимка: БТА

Двама от българските национали на Лудогорец - Михаил Александров и Христо Златински - бяха категорични, че "орлите" са заслужавали победата при равенството 0:0 с Литекс, но отчитат класата на домакините.

Двамата футболисти гарантираха, че шампионите няма да подценят нито един двубой и ще продължат да се борят на три фронта.

"Опитахме са максимално да играем футбол въпреки тежкото време, но за съжаление условията не ни позволиха. Въпреки това се получи интересен мач.

Нас равенството не ни удволетворява,защото създадохме доста положения, които за съжаление пропуснахме. А Литекс не създаде нещо кой знае колко сериозно, заради което да съжаляват за хикса.

Не сме пестили сили за мача с Валенсия, напротив - доста сме изморени с този тежък терен, но се надявам да се възстановим до четвъртък.

Лудогорец е фаворит за титлата, но нека не забравяме, че в момента в България има много стойностни отбори, които влязоха в седмицата и ще бъде доста интересно. Не подценяваме никого. Надявам се да ни стигнат силите и на края на сезона да сме щастливи", каза Михаил Александров, цитиран от БТА.

"Доволен съм, но с оглед на показаното заслужавахме да победим. Получи се добър мач, в който ние имахме повече положения, но изпуснахме трите точки.

Тежкият терен повлия на качеството на футбола, но и двата отбора се постараха. Важното е, че ние играхме футбола, който показваме всеки път. Раздадохме се до край, но за Валенсия ще бъдем възстановени и се надявам да зарадваме хората, които ще дойдат да ни гледат.

В първенството няма да подценяваме никой от отборите, няма да подценяваме и мачовете за купата - играем и на трите фронта", категоричен е Христо Златински.