Ще има ли още напускащи в Левски?

снимка: levski.bg

Старши треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че не очаква повече напускащи футболисти и подчерта, че селекцията на "сините" още не е завършила и не е изключено да бъде привлечен още някой играч.

Sporta.bg припомня, че Левски замина рано тази сутрин на поредния си подготвителен лагер в Кипър, като в автобуса за Ларнака се качиха Валери Божинов и Цветан Генков. Първият се очаква да подпише със "сините", щом уреди документите си, а последният изненадващо ще пътува с отбора за Кипър, след като вчера стана ясно, че напуска.

Левски вече продаде Гари Родригес (Елче) и Антонио Вутов (Удинезе), а Йордан Милиев, Алехандро Перес, Димитър Везалов и Илиан Йорданов разтрогнаха по взаимно съгласие. С Левски за Кипър ще пътуват и юношите Александър Любенов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Мики Орачев, Владислав Мисяк, Стивън Петков, Илия Димитров и Деян Иванов, които участваха в подготовката на отбора и на първия зимен лагер в Созопол през януари.

"Новите футболисти определено ще помогнат на Левски и нямам причини да не бъда доволен от тяхното привличане. Най-важното е колко бързо те ще навлязат в отбра. Селекцията в Левски не е завършила до затварянето на прозореца, но не мисля, че ще има напуснали основни играчи", каза Антони Здравков.