Сестрата на изчезналия в Ламанша футболист ридае и моли (ВИДЕО)

Неутешимата сестра на изчезналия футболист Емилиано Сала се срина в телевизионно предаване днес следобед и през сълзи помоли спасителите да продължават с издирването на нападателя.

ГЛЕДАЙТЕ УЧАСТИЕТО НА РОДСТВЕНИЦАТА НА САЛА И МОЛБИТЕ Й ТУК

Семейството на звездата от Висшата лига се обърна с емоционална молба, след като полицаите отмениха търсенето по-рано днес, мотивирайки се, че дори и да е оцелял  след самолетната катастрофа, шансовете на Сала да е жив, са много малки.

Трагедията с изчезването на футболиста е огромна, още повече, тя става в един от моментите, когато в кариерата му има раздвижване. Сала тъкмо е приключил с трансфера си за 15 милиона лири в уелския клуб, когато самолетът на Пайпър Малибу изчезва над Нормандските острови в понеделник вечерта.

Сестра му Ромина се появи на преконференция днес, придружена от братовчед си и свой приятел. През сълзи тя повтаряше: "Моля ви, не се отказвайте от търсенето на брат ми, знам, че още е жив! В сърцето си знам, че Емилиано е боец и знам, че той все още е жив. Той и пилотът му са някъде в Ламанша. Моля, не спирайте търсенето. Последният път, когато се чух с него, беше в понеделник, когато той разговаря и с играчите от Нант.

Беше много развълнуван да дойде тук, в Кардиф", каза Ромина, цитирана от блиц и призна, че за нея е било невероятно да види цялата тази подкрепа на хората от целия свят.

Ромина публикува снимка на брат си и на профила си в "Инстаграм, където написа: "Моля ви, помолете всички да не спират търсенето на брат ми Емилиано!"