Сериозен пропусквателен режим на "Васил Левски" за мача Лудогорец - Стяуа

снимка: Булфото

Вратите на националния стадион "Васил Левски" ще отворят два часа преди началото на решителния втори мач от плейофа на Шампионската лига между Лудогорец и румънския Стяуа Букурещ.

Точно в 19:45 часа ще започне пропускането на зрителите по трибуните. Организаторите апелират към всички посетители да не чакат последния момент, а да заемат местата си по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете.

Пропусквателният режим ще бъде сериозен заради мерките за сигурност и всички, които искат да чуят химна на Шампионската лига, трябва да пристигнат на стадиона по-рано. За да се гарантира сигурността на зрителите на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, ще се проверява щателно за пиротехника и опасни предмети, както и за транспаранти със забранени надписи.

На стадиона ще има пунктове за кетъринг, където ще се предлагат освежаващи напитки. С цел улесняване придвижването на посетителите градският транспорт в София ще бъде с удължено работно време.

ПФК Лудогорец напомня на всички желаещи да посетят мача, че всички каси на националния стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени, като очакванията са повишен интерес към билетите в последните часове преди мача. Над 15 000 билета са закупени до момента.