Серина Уилямс взриви мрежата с разкритие за годеж с милиардер (СНИМКИ)

галерия:

Американската тенис звезда Серина Уилямс обяви, че ще се омъжи за интернет магнат, предадоха световните агенции.

Кралицата на тениса съобщи новината за годежа си с Алексис Оханиян, един от основателите на интернет сайта Редит /Reddit/ под формата на поема в акаунта си в тази социална мрежа.

Коленичил пред мен, той произнесе четири думи /на английски: Ще се омъжиш ли за мен - бел. ред./ и аз му отвърнах: Да!, гласи поемата на Уилямс, която освен с тенис уменията си е известна и със сочното си дупе.

Бъдещият съпруг на Уилямс публикува същата поема в своя акаунт, като към нея имаше рисунка, на която той е коленичил. Към рисунката имаше и коментар, гласящ: Тя каза: Да! 

Датата на сватбата засега не се съобщава.

Серина е на 35 години. Тя е носителка на 22 титли от турнири за Големия шлем и на общо 71 титли от престижни тенис турнири. Спечелила е близо 81 милиона долара, откакто дебютира в тениса през 1997 г. Мощната американка сега е на второ място в тенис ранглистата. Тя е по-малката от двете сестри Уилямс.

Тридесет и три годишният Оханиян е генерален директор на Редит и е основател на няколко интернет сайта, които вече са го направили официално милиардер.

4162702