Сензацията на Трета лига договори титуляр от елита

снимка: 24rodopi.com

Отборът на Арда (Кърджали) е постигнал договорка с титуляр на отбор от Първа лига, който трябва да се присъедини към тима за следващия сезон. Това разкри спортният директор на клуба Емил Кременлиев в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV. Освен това Арда е в напреднали преговори с още един играч от родния елит.

"Нашият отбор не е за “В” група, но искаме, не искаме трябва да ги изиграем тези мачове до края на сезона. Ние вече мислим за “Б” група. Отборът ни е готов. Най-много да направим два или три трансфера с футболисти, които играят в “А” група. Сериозни имена са и вече има конкретни разговори. Единият е на 100% договорен. Няма да казвам имена, защото в момента е титуляр в Първа лига.

Другият е почти договорен, а за третият все още се колебаем кой да бъде. Бързо се разчуват нещата в българския футбол и за Арда се е разчуло в положителна насока, така че всеки го блазни да бъде част от този проект. След като влезем във Втора лига на следващата година трябва да влезем в “А” група", заяви бившият футболист на Славия и Левски.