Сент Етиен дава на Лудогорец 3 милиона евро за звездата Вандерсон

Лудогорец може да направи пореден милионен трансфер до броени дни. Рекордьорът по спечелени шампионски титли във Франция Сент Етиен е силно заинтересован от привличането на офанзивния халф Вандерсон, който този сезон прави истински фурор и е най-добрия играч на "орлите".

Новината е на авторитетното френско издание France football. 10-кратните шампиони на Франция не са особено доволни от офанзивната си мощ в момента и искат да я подсилят с привличането на бразилеца от Лудогорец.

28-годишният Вандерсон е направил впечатление на „зелените“ от Сент Етиен по време на мача на Лудогорец в Париж срещу ПСЖ, в който той реализира един от двата гола за българския тим при ремито 2:2 в ШЛ.

167-сантиметровият Вандерсон е вкарал до момента 12 попадения в 27-те си мача от всички турнири този сезон. Кирил Домусчиев е сложил цена от 3 000 000 евро на Вандерсон.

Сент Етиен следи и най-голямата звезда на Лудогорец Кафу, но си дава сметката, че този футболист е прекалено скъп, а освен това, има и прекалено голяма конкуренция за подписа му.