Селяндурщина на "Лаута"! Нападнаха шефове на ЦСКА, отнесе го и Камбуров (ВИДЕО)

ЦСКА победи Локо (Пд) с 2:1 в мач от първата шестица на Първа лига. Това обаче остана на заден план. Нищо футболно нямаше на "Лаута". Селянията на трибуните взе връх и във ложите се разрази страшен скандал.

Първото полувреме бе изпълнено с много емоции и нажежи страстите. При прибирането на футболистите към съблекалните треньорът на ЦСКА Стамен Белчев отговори на псувните на феновете и бе плют и обиждан. Той също не остана длъжен.

Това само разпали още повече скандала. Фенове от централната трибуна понечиха да линчуват спортно-техническото ръководство на ЦСКА. Разправията продължи над 10 минути, докато накрая охранителите извадиха Стойчо Стоилов от ВИП ложата. Едрите мъже го пратиха във ВИП стаята на "Лаута", където да догледа мача по телевизията.

За щастие не се стигна до по-сериозни инциденти.

Феновете на Локо изсипаха цялата си ярост и върху лидера на отбора Мартин Камбуров. Фенската трибуна на стадион Локомотив в пловдивски парк "Лаута" се сдоби с красноречив транспарант. Привържениците на "смърфовете" въобще не стояха там по време на мача с ЦСКА. Вместо тях на трибуната през целите 90 минути бе плаката, гласящ: „Искаме сърца, а не легенди и бездушна игра“.

На терена пък Николай Бодуров откри резултата в 11-ата минута. Димо Бакалов изравни в 36-ата минута. Тогава Давид Шимао провокира Умарбаев и двамата се счепкаха, а Умарбаев получи червен картон. Футболистът на ЦСКА се размина само с жълт.

Густаво Кулма пък вкара в 71-ата минута, за да донесе трите точки за "червените".

Междувременно спортния директор на Локо Чавдар Цветков заяви, че ще пусне жалба до БФС срещу съдията Станислав Ставров. От пловдивския тим не искат той да свири повече техни мачове.