Сектор "Г" към Лудогорец: Измислен отбор!

снимка: Булфото

Ултрасите на ЦСКА от фракцията "Офанзива" нажежиха страстите преди дербито с Лудогорец в неделя, публикувайки предизвикателна декларация по адрес на действащия шампион на България.

ЦСКА приема "орлите" в деликатен за клуба момент, имайки предвид скандалните събития във Варна срещу Черно море миналия уикенд.

Тогава "червените" допуснаха загуба след крайно спорно съдийство на Станислав Тодоров, като ЦСКА загуби и двамата си треньори - Стойчо Младенов и Анатоли Нанков. Специалистите отнесоха санкции от по два мача, което автоматично ги праща на трибуните за двубоите с Лудогорец и Левски.

Ден след историческия триумф на Лудогорец в Лига Европа, феновете от "Офанзива" оприличиха шампионите на "измислен отбор", заканвайки се да създадат истински "ад" на "Българска армия" в неделя.

Ето и декларацията на "Офанзива" преди ЦСКА - Лудогорец:

В неделя ЦСКА София посреща онзи измислен отбор от Разград. На стадион "Българска Армия" ние трябва да създадем ад за всички, които са против нас, съдии, футболисти в зелено, всички. Ние от Офанзива апелираме към хилядите наши привърженици, да заемат местата си на стадиона не по-късно от 1 час преди началото на мача. Нека още на загрявката противниковите футболисти разберат какво ги чака. Нека превърнем появяването им на терена в ад, който дълго ще помнят.

Всички заедно можем да победим нашите недоброжелатели! Затова...всички на Армията! Неделя 16:30ч. !