Сектор Г избухна: Събираме 10 000 лева за дербито с подчовеците от Виваком Арена

Запалянковците на ЦСКА-София се готвят здраво за предстоящото на 21-ви октомври Вечно дерби срещу Левски. Макар че има 1 месец до напечения двубой, "червените" привърженици подеха кампания за набиране на средства за пироефекти, с които да направят феерия на Националния стадион. "Армейците" готвят неповторима хореография по трибуните, с която се надяват освен да помогнат за успеха на своите любимци, но и да бъдат по-впечатляващи в сравнение със сектор "Б". Левскарите са наречени от сектор "Г" "подчовеци" от "Виваком Арена"

Ето какво пишат от фен клуб "Сектор Г":

Армейци,

От днес стартираме кампания за набиране на средства за дербито с подчовеците от "Виваком Арена". Вече сме готови с идеите, остава реализацията! Целта, която сме си поставили, е 10 000 лв. Тази сума ще стигне напълно, за да закупим всичко нужно за изпълнението на замислените цели.

През миналия сезон с общи усилия успяхме да реализираме няколко запомнящи се хореографии, които направиха впечатление на много хора не само у нас, но и по света. От началото на настоящия се опитваме да разнообразим този аспект от представянето ни, внасяйки иновативни идеи, които биват изпълнявани за първи път у нас. Бъдете сигурни, че и този път ще се постараем всички да втренчат погледи в "Сектор Г", а за представянето ни да се говори седмици след мача! 

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!