Сектор Г готви нещо уникално за мачовете с Берое! Всеки може да помогне - вижте как

галерия:

Най-върлите фенове на ЦСКА от Сектор Г започват кампания за събирането на средства, които да бъдат използвани за поредната невероятна хореография. Събраните средства ще бъдат вложени за шоу, което ще може всички да видят по време на 1/2-финалите за Купата на България между "червените" и Берое.

Ето и съобщението от феновете, без редакторска намеса:

Армейци,

Дългоочакваните мачове срещу Берое, наближават!

На 6-ти април (сряда), от 19:15 часа, в Стара Загора, ще се изиграе първият двубой от 1/2 финала за Купата на България, а две седмици по-късно е и реваншът на "Армията". Нашият ЦСКА София има нужда от огромната подкрепа на всички нас. Досега през сезона доказахме какво можем и колко вярна е публиката на ЦСКА, нека го направим отново! За целта, искаме Сектор "Г" отново да бъде на висота и да затвърдим превъзходството си над останалите, които се опитват да се мерят с нас.

Стартираме КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА, с чиято помощ ще направим специална хореография и в двата мача!!! До момента е закупена част от нужната пиротехника, но искаме да реализираме и другите ни идеи, затова ще разчитаме на всеки един от Вас да дари колкото може и иска.

Целта пред нас е да съберем малко над 5200лв. Сигурни сме, че отново ще покажем, че когато искаме постигаме всичко, а ние Ви обещаваме, че ще се погрижим нашата трибуна да изглежда феноменално в двете априлски вечери. Всички видяхте какво можем и как с общи усилия превърнахме Сектора в институцията определяща правилата, в родната сцена.

Сега отново всеки един от Вас може да помогне като в следващите няколко дни дари пари по нашата банкова сметка или акаунтите ни в PayPal и Skrill (имейлът за тях е: fanclub@sectorg.bg). Във фен магазина на "Армията" ще бъде поставена урна, където също ще може да дарявате. Не подминавайте и момичетата с урните в следващите ни мачове!

Очакваме активизация от всички!

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ !

4154884

Виж повече информация относно даренията тук:

http://fanclub.sectorg.bg/donate