Сектор "Г" гласува: Върнете ни базите!

галерия:

Феновете на ЦСКА измислиха креативен начин, с който да покажат на българските политици, че настояват 31-кратните шампиони да получат базите, които в момента клубът полза под наем заради неуредици с държавата.

Това се случи вчера по време на гласуването за нов парламент в България, където активността беше под 50%, но за разлика от милиони души, голяма част от феновете на "червените" се спуснаха до урните и дадоха своя вот.

Те обаче не гласуваха за партия или отделен политик. Фракцията "Офанзива" зададе тон, след като във Фейсбук страницата на феновете се появиха няколко снимки с бюлетини, на които са изписани послания към политиците за базите, които в момента ползват ЦСКА.

"Върнете ни базите! Само ЦСКА!", "Искаме си базите ВЕДНАГА! ЦСКА София", "Върнете базите на ЦСКА", гласят част от съобщенията, а албумът на "Офанзива" във Фейсбук вече има над 70 снимки.

По време на вота е забранено влизането с устройство за снимане, както и с телефони, но това не попречи на феновете на лидера в А групада бъдат ясни и категорични в своята позиция.

Вижте някои от призивите на феновете на ЦСКА. Всички снимки са от Фейсбук страницата на "Офанзива":

4117353

4117354

4117355

4117356

4117358

Още снимки ВИЖТЕ ТУК