Сектор "Б" с иронична атака срещу "Тройчо" и "Септемврийско знаме"

снимка: БТА

Минути след като Никола Джугански хвърли оставка като председател на съдийската комисия към БФС, феновете зад "Фонд Сектор Б" нападнаха остро Стойчо Младенов, след цирка със ситуацията около рефера на двубоя на "червените" срещу Лудогорец.

Първоначално, това трябваше да е Станислав Тодоров, но след заплахи от страна на клуб и фенове той беше сменен с Николай Йорданов, при когото ЦСКА няма допуснат гол на "Българска армия".

Той обаче беше посрещнат на нож от Стойчо Младенов, а след нова серия заплахи и неговият наряд беше отменен, а след фиаското Джугански реши да си подаде оставката. Малко след това "Фонд Сектор Б" излезе с иронична позиция, че треньорът на ЦСКА трябва да свири всички мачове на отбора си до края. Ето я и нея:

Призоваваме "синьото" БФС да назначи Тройчо снежната топка за главен съдия на мача между Септемврийско знаме и Лудогорец. В противен случай Фонд Сектор Б ще отправи заплахи за живота на всеки професионален съдия в Европа. Събираме им данните в момента и до няколко часа ще ги прозвъним от уличен телефон, за да ги заплашим, ако желанието ни не се удовлетвори. Искаме Тройчо директивата да свири всички мачове на Септемврийско знаме до края на сезона.

Ах, колко гнусно е да си чобар...