Секси талисманът на националния отбор избухна с жестоки обвинения и разкрития (СНИМКИ)

галерия:

Мис национален отбор по футбол Радост Тодорова изригна мощно след резила, който играчите сътвориха на "Васил Левски" снощи - мъчно 4:3 срещу Люксембург. Топ красавицата обвини футболистите и загатна за страшни задкулисна игри.

"Още ли търсят талисман на този "отбор" - искат се сърца, момчета! Обличайки тези фланелки, всички вие, играчи такива, поемате отговорност. Не излагайте страната си ако въобще имате реална представа за възможностите си! Хората от БФС не заслужават даже и коментар. Ако имах свободата да изкажа собственото си мнение, а не да ми се слагат думи в устата, щях да го направя и преди две години! Има неща, които обикновеният зрител няма как да види. Хора, които стоят зад всичко. Хора, желаещи единствено и само пари!", изригна красавицата.

4160575

Радост е възмутена от играта на дървавния тим. Тя смята, че този отбор вече няма нужда от талисман. Тъй като до седмици ще има конкурс за Мис национален отбор, където ще се изберат новите красавици, които да покрепят футболния, волейболния и баскетболния ни тим.

"Да закриват и конкурси, и отбори, и всички, които ни правят за резил! Футболисти има, просто нямат достатъчно "връзки", за да им се даде шанс. Мъчно ми е! Ако срещу отбор от зъболекари, хирурзи, учители едва-едва закрепяме положението, представям си Франция как ще ни съсипе. Много ми напомня тази среща на мача с Малта миналата година. И тогава се чудех да се смея ли, да плача ли", написа още Радост на своя Фейсбук профил.

4160579

4160577