Сексфурията Андреа се скри от Кубрат Пулев чак в САЩ, гаджета ли са все още?

снимка: БТА

Андреа избяга на друг континент точно когато Кубрат Пулев, с когото уж все още имат щастлива любовна връзка, се върна в България. Боксьорът, който тренира в чужбина, си дойде по трети март.

Само ден по-рано певицата се похвали, че е в Лос Анджелис. Странното разминаване в програмите на Кобрата и Андреа за пореден път повдига въпроса те двамата всъщност още ли са гаджета?

Боксьорът и сексбомбата не са се появявали заедно на обществено място от Нова година, пише Всеки ден. Нямат и общи снимки, които да са направили публично достояние, за да стане напълно ясно, че ако не друго, поне продължават да се срещат.

Въпреки това обаче бившата пайнерка се опита да отрича за раздяла с Пулев. Тя твърди, че уж двамата се радвали на щастлива, искрена и чиста любов. „Защо тогава я нямаше в България точно когато той си дойде?", питат по-наблюдателните.

Досега Андреа, известна доскоро и като Пулевица, бе първа писта на летището, за да посреща любимия си всеки път, когато той се връщаше в страната. Сега се оказа първа писта, за да напусне родината точно преди пристигането му. На феновете си певицата обяви, че уж била в Щатите, за да снима клип. Защо обаче е избрала да го прави точно когато любимият й си идва, остава загадка.

Двамата братя Пулеви - Кубрат и Тервел, посрещнаха в боксовия си клуб колегата си Николай Валуев, който е двукратен световен шампион. Андреа досега не е пропускала подобни поводи да се покаже пред световните знаменитости и да влезе в новините. Този път обаче я нямаше в залата. В нейните среди се говори, че това не е случайно, а го е измислила предварително. Тя се погрижила да изключи всякакви варианти за засичане с уж все още официалната си половинка, като за пред хората намери извинение, което е непоклатимо, а именно - работно пътуване до Америка.

Тя отдавна планирала подобен воаяж, но датите били фиксирани едва когато станало ясно кога Пулев ще бъде в България. Идеята е ясна, смятат колежки на певицата. Андреа се е скрила от боксьора буквално на другия край на света. Ако не беше толкова далече, щеше да се наложи да обяснява защо не е с него на важната среща със световния шампион.