Сексбомбата Никол Шерцингер: Григор е истинската ми любов, имам най-вирнатото дупе на света!

Гаджето на Григор Димитров - сексбомбата Никол Шерцингер, даде обширно интервю за английскто издание "Мирър". 37-годишната попдива разкри любопитни подробности за начина си на живот и сподели някои от тайните за перфектната си фигура.

В обширния материал за американската звезда се отбелязва, че връзката й с българския тенисист оказва положително влияние върху двамата.

"Миналата година бях съкрушена и съсипана след раздялата с Люис (бел. ред. Люис Хамилтън). Сега съм се фокусирала върху това, което искам за себе си и съм оставила миналото там, където трябва да бъде - назад. Винаги съм чакала истинската любов и не ме интересува кога е дошла", сподели Никол за връзката си с нашия тенисист, а от вестника добавят, че "вече погледът ѝ блести, като говори за любов". 

Кака Никол пък обяснява: ""Фокусирана съм върху това, което искам и това, което искам да оставя след себе си. Не знам колко време ще отнеме, но когато нещо е истинско, няма значение".

Тя сподели и как се грижи за тялото си, за да може да изглежда ослепително на 37 години. "Когато бях в Австралия, все още не бях готова за лятото, още бях в "зимното си тяло". Сега работя здраво, за да се оформя за летния сезон. Искам да направя краката си по-елегантни, а и никога не съм спирала да работя за дупето си. Правя хиляди клякания на ден и тренирам толкова здраво, че ще имам най-вирнатото дупе на света."

"Но не всичко се дължи само на упражненията. Генетикатасъщо казва думата си, все пак филипинско-украинско-хавайската ми част казва думата си тук. Освен това никога през живота си не съм опитвала цигари и наркотици, затова тялото ми се отблагодарява сега", сподели още красавицата. 

Шерцингер сподели още в какво би инвестирала парите си и какви са любимите неща, които би взела със себе си, ако трябва да е известно време на пустинен остров. "Обичам да инвестирам в чаршафите си. Понякога давам толкова пари за тях, колкото струва една хубава кола. Но все пак това е мястото, в което трябва да положиш тялото си за цяла нощ и по-добре да ти е невероятно комфортно в тях."

"Колкото до нещата, които бих взела със себе си на остров, със сигурност ще има много трюфели. Обичам трюфели върху паста, шоколадови трюфели, обожавам ги във всякакъв вид. Бих взела и любимите си одеала също", споделя Шерцингер в интервюто-изповед пред изданието.