Сексбомбата Бушар бе обезвредена набързо от Халеп

Сексбомбата на женския тенис - Южени Бушар се сбогува с Australian Open. Въздишащата по нашия Григор Димитров канадка бе разбита от Симона Халеп в два сета - 2:6 и 2:6 за малко над 1 час на "Маргарет Корт Арена". 

Румънката оправда ролята си на фаворит в Мелбърн и с чудесна игра не остави никакви шансове на Южени, за да си осигури в следващата фаза двубой срещу Лорън Дейвис. В първия сет дори се стигна до това, че Бушар не спечели нито един свой сервис-гейм.

Във втория сет доминацията на джобната Халеп продължи. Тя имаше леки колебания само в началото на частта, но после започна да връща всякакви удари на Бушар, а често сипеше и мощни уинъри.

Така румънката заслужено се класира за трети кръг, а Южени Бушар напуска скоропостижно първия за годината турнир от Големия Шлем. Припомняме, че канадката често е замесвана в жълти новини с нашия Гришо. Преди време двамата бяха обявени за гаджета, но официално потвърждение нямаше. Все пак медиите твърдят, че между тях е имало минимум свалка, а оттогава Бушар е влюбена в българина, с който често участват в рекламни клипове.