Сексбомба и зайче на Плейбой кадрува в Интер (СНИМКИ)

галерия:

Италианските фенове на футбола имат нова муза! Става дума за зайчето на "Плейбой" Ейприл Съмърс, родена в Лондон на 12 май 1989 г. като Надя Фостър. Мацката, която се изявява и като тв водеща в нашумели италиански предавания, е запалена фенка на закъсалия Интер и изобщо не го крие. Напротив, използва всяка възможност, за да се снима само по (или без) синьо-черна фланелкa.

4161813

Миналата седмица китайското ръководство на Интер уволни след едва 89 дни треньора Франк де Бур, но се забави доста с назначаването на негов постоянен заместник. Което доведе дотам Ейприл да се опитва да кадрува в клуба чрез серия снимки и клипчета, в които вещо обсъжда кандидатите за нов треньор на любимия й отбора. 

4161812

Тя не крие, че любимец й е Роберто Манчини "Надявам се, че той ще се върне, но ако не се случи, нека поне новият треньор да е хубавец като него", пожела си Ейприл. Думата й със сигурност се чува, защото има някакви си 2 620 324 последователи, които са винаги жадни за нова порция снимки и клипчета. Включително и домашно порно, което се появи в Интернет миналата година. Официалната версия за появата му обаче не е трупане на популярност, а отмъщение на бивш любовник.

4161811