Секс афера! Красивата депутатка на Марешки топлела 3 години постелите на Гонзо

галерия:

Прясната депутатка от партията на аптечния бос Веселин Марешки "Воля" - Боряна Георгиева още ближе интимни рани след мъчителната тригодишна връзка с футболната звезда Георги Иванов - Гонзо. Стройната красавица, за която мнозина убедено твърдят, че е любовница на началника си Марешки, всъщност съвсем доскоро е била интимна с треньора на варненския тим Черно море, издават пред "Уикенд" запознати с личния живот на новата законотворка.

"Да, тя е една от много любовници на Марешки. Не той обаче е истинската й страст, а Гонзо", казва източник на изданието.

Бившата манекенка, родом от Айтос, започнала любовна афера с Георги Иванов през 2013 година. Тайната им любов приключила преди няколко месеца, след като хубавицата най-после разбрала, че никога няма да успее да разведе Гонзо с жена му Мариета, нито поне да му бъде официална интимна дружка.  

Познати на новоизлюпената депутатка разказват, че преди да се стигне до разрива в отношенията им, текла изтощителна есемес кореспонденция с взаимни обвинея. Есемесите на Гонзо дотолкова разстроили 30-годишната айтозлийка, че тя давила мъката си в алкохол цяла седмица, а впоследствие минала на успокоителни. 

От любовната депресия я измъкнало решението на Марешки да влезе в политиката и да създаде партия "Воля". Боряна била постоянно ангажирана с предизборната кампания и с делата на политическия проект на аптечния бос, че напълно забравила Гонзо. Сега, когато красавицата е депутатка и събира похотливи погледи от мъжкото съсловие от всички парламентарни групи, Георги Иванов навярно съжалява за начина, по който преустанови интимните си отношения с Боряна.

4165177