Сашо Станков взе Венков в Стара Загора

снимка: Булфото

С група от 19 футболисти днес отбора на Черно море отпътува за Стара Загора, където ще бъде и първия пристан за „моряшкия екипаж“ през новата кампания в родната А група.

Варненци проведоха едно занимание на стадион Тича сутринта, след което в отлично настроение и очаквания за успешен старт на сезона играчите се качиха в клубния автобус. Треньора на „моряците“ Александър Станков няма да може да разчита на наказаните Димо Атанасов, Георги Китанов и нападателя Бакари.

В групата попадна Михаил Венков, който бе под въпрос до последно, както и двама юноши. Утре сутринта наставника предвижда лека тренировка преди двубоя със заралии. Срещата между “Берое” и “Черно море” в неделя от 20 ч. е дадена на най-добрия съдия в последните години Станислав Тодоров.

Асистенти са Иво Колев и Мартин Венев, а 4-ти арбитър Милен Арабаджиев. Събитията зад двете врати ще следят Георги Йорданов и Стефан Павлов.

Варненци ще се радват и на солидна подкрепа от своите фенове в града „под Аязмото“, като се очаква около 100-на запалянковци да подкрепят отбора срещу заралии.