Само в Sporta.bg! Майката на Стоичков се кефи на пироефекти от ложата в Коматево (ФОТОФАКТ)

галерия:

Майката на Христо Стоичков - Пенка изгледа дербито Ботев - ЦСКА-София (2:6) от ложата на стадиона в Коматево, видя зорко око на Sporta.bg. Тя е известна с пристрастията си към "канарчетата", но скоро не се бе появявала на мач. 

4167865

Явно блестящите игри на Ботев в Европа и спечелената Купа на България са накарали леля Пенка отново да се завърне близо до любимия си клуб. Тя дра гърло за пловдивчани, които обачче паднаха тежко и я ядосаха.

Майката на Камата бе заела място в края на едно от крилата в ложата и гледаше да не бие на очи. Нямаше обаче как да убегне на Sporta.bg.

Леля Пенка в последно време рядко излиза извън село Ясно поле, където живее. В миналото тя често ходеше по мачове и това не бе новина. Вероятно е преценила, че е време пак да съблюдава изявите на Ботев изкъсо. 

Пенка се ядосваше на отсъжданията на съдията, който поряза жестоко Ботев. В крайна сметка не е ясно дали тежкото поражение на "канарчетата" ще откаже Стоичкова да бие път до Коматево или следващия път отново ще е на трибуните.

Най-много пенка се зарадва на пироефектите, които бултрасите запалиха в началото на срещата в Коматево.

4167864