Само в Sporta.bg! Гонзо и Иво Тонев денсят прегърнати в чалготека с 20 гърли (ФОТОФАКТИ)

галерия:

Двама видни левскари, които обаче в момента нямат много общо със "синия" клуб, се отдадоха на сладкия нощен живот в София. Георги Иванов-Гонзо и Иво Тонев празнуваха до ранни зори рожден (или имен) ден на красива жена. 

Треньорът на Черно море и бизнесменът, който вдигна сектор "А" на "Герена", бяха сред гостите на диво парти, което се разрази в "Клуб 33" в меката на чалгата - Студентски град. Зорко око на Sporta.bg не изпусна Гонзо и Иво Тонев от поглед през цялата нощ. Дуото вдигаше наздравици с водка и хич не пестеше сили на дансинга. 

Целият ВИП в дискотеката бе резервиран за компанията, а диджеят не спираше да сипе поздрави за купонджиите. Винаги стилните Гонзо и Иво Иванов са приятели и това личеше и в бара. Те постоянно обсъждаха нещо и ръкомахаха развълнувани.

Любопитен момент бе, че Иванов и Тонев рипнаха мигом, щом зазвуча ретро парчето, което е нещо като химн на 90-те години. Става дума за "Батальона се строява" - тежка песен, която минава за пиянски хит и до ден днешен.

Дуото се прегърна и затанцува редом до останалите купонджии, чиито градус бе на ниво за малките часове на нощта. Плейбоят Гонзо видимо мяташе погледи към близо 20 мацки, които седяха на сепаретата до него. Явно улегнал с годините обаче - той не си позволи волности и се задоволи с надигане на чашката. Щастливо жененият Иво Тонев пък ня няколко пъти джентълменски подаде огънче на заобиколилите го гърли. 

Партито продължи до сутринта, а Гонзо и Тонев си заминаха, така катто и дойдоха - самички и с мръсна газ из ледените софийски улици.

4162831

4162834

4162833

4162835

4162832