Само в Sporta.bg! Бултрасите подпукаха бирите и развяха българското знаме в Македония

галерия:

Феновете на Ботев за пореден път демонстрираха, че са будната съвест на нацията. Бултрасите показаха ясно как се отстояват интересите на България. Най-върлите привърженици на "канарчетата" гордо развяха нашето знаме на Македонска земя. Пловдивчани минават през съседката ни на път към Албания, където Ботев играе първия си мач от първия предварителен кръг на Лига Европа срещу Партизани.

Бултрасите окупираха едно македонско заведение и се подпукаха с бири, научи Sporta.bg. В прекрасно настроение тартора на феновете - Бакала и Васко Василев (Стълба) - бивш играч на Ботев и настоящ служител на базата в Коматево, дават наздраве на всички българи. До тях от други ботевисти е опънат българския флаг. Това се вижда ясно на снимката, до която ни бе изпратена специално.

Феновете на Ботев имаха известни премеждия в Македония, след като част от тях бяха арестувани заради рисуване на графити. Полицията поиска да глоби виновника, а цялата агитка показа, че е повече от задружна и събра сумата, която трябваше да се плати.

Автобусите, които пътуват към Тирана са 3. Един от тях, където са хора от фракцията от кв. "Смирненски", е тръгнал с 3 часа по-рано, разбра Sporta.bg. Идеята на привържениците е била да финтира полицията, за да няма ескорт, който да ги спъва по време на пътуването им.

4166767