Само в Sporta.bg! Благо Джизъса се пусна по анцуг в хитово заведение, пуши наргиле

снимка: rubin-kazan.ru

Зорко око на Sporta.bg засече футболната звезда и модна икона Благой Георгиев да пуши наргиле в известното столично заведение "Бесо" снощи по късни доби. Джизъса, който прилича на рекламен билборд за татуировки е у нас явно инкогнито. Руското първенство е в зимна пауза, но досега българинът изкарваше свободното си време в Казан и Москва, откъдето не спираше да пуска фотоси.

Благо бе в компанията на свой авер, с когото бъбреше сладко-сладко няколко часа. Двамата се бяха усамотили, но това не попречи на няколко настъпателни девойки да го атакуват за автографи и снимки. Явно мадамите придобиха смелост, виждайки, че Джизъса е без съпругата си Есмер Омерова, за чиято бременност се носят усилени слухове.

Това, че юношата на Славия е в България без чернокосата си жена - само подхранва тези догадки.

Макар че се стреми винаги да е издокаран в модни и скъпи дрехи - снощи Благо шокира с избора си на облекло. Играчът на Рубин (Казан) бе решен небрежно - в черен анцуг. 

Sporta.bg следеше внимателно дали Георгиев няма да залитне и да си позволи алкохолна вечер. Той обаче не наруши спортния си режим и се наливаше с фрапета и вода. 

Единствената волност, която си подари футболистът, нашумял и с драсканиците си по Колизеума, бе да се наслаждава на наргиле, от което си дърпаше с нескрито удоволствие.

Благой си тръгна от заведението в кв. "Борово" точно в 22.00 часа и отпраши със своя познат в неизвестна посока, без да остави солиден бакшиш, ако се съди по изражението на обслужващия го персонал. 

Междувременно пословичната религиозност на Благо Георгиев му донесе място в класация на руското интернет издание football-side.com.

Той попадна в топ 10 на най-религиозните настоящи или бивши футболисти в света. Освен бившия национал в тази компилация влизат още французите Зинедин Зидан, Франк Рибери, Никола Анелка и Карим Бензема, братята котдивоарци Яя и Коло Туре, португалецът Пауло Ферейра, сенегалецът Папис Сисе и малиецът Фредерик Кануте.