Салпаров и хитова актриса разкриха чувствата си в ефир

Националът Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева бяха гости на Гала в предаването "На кафе" в ефира на NOVA.

"Имаше ситуации, когато сме на гости, сме си тръгвали, тъй като идват зъбчетата, но в момента се лигави. От двамата е взел чертите, повечето казват, че е взел повече от мен", коментира Теди Салпаров.
"И на батко му прилича, той е много щастлив, играе си с него, забавлява го", добави волейболистът.

"Исках да бъда първият човек, който да види сина си. Имахме доста разговори, бях ок, случиха се бързо нещата, снимах нещата на видео. Тези неща да се видят на живо е едно невероятно преживяване, не се случва всеки път. Не се поддадох на паниката и успях да снимам", добави Салпаров по повод присъствието на раждането на сина си Максим. 

"Имах тежко възстановяване. След втората седмица болката минава, в един момент човек се побърква, не исках да се свързвам по някакъв начин с болницата, не харесвам болници", коментира Ралица Паскалева.  

"Гледах да види в мен спокойствието, да го преживеем заедно", добави Салпаров.

"Това е страхотно изживяване и богат опит, това е истински родител, да смениш памперса, да го изкъпеш", каза още той.

Детето е кръстено на самия него, не е на баба или дядо. 

"Смятам, че той си харесва името също. Имам тренировки, получих една контузия, което ми даде възможност да дойда на гости, надявам се до края на седмицата да се възстановя. Идват важни мачове с Нефтохимик", добави волейболистът.

"Не всеки би оставил работата си, да гледа детето и семейството си, тя рискува нейната кариера, моето е до време, спортът е до време, а актьорът може да играе до по-късно", добави Салпаров.

"Аз си обичам работата, ще се завърна в нея, но на първо място е бебето. Дори да продължа, важен е графика, ще продължа, но няма да е толкова често със снимките в сериала", коментира актрисата.
Двамата участваха и в съвместна игра, в която отговаряха на въпроси свързани с личния живот.