С тази игра ЦСКА ще губи много точки във В група...

галерия:

снимка: Булфото

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов заяви в студио "Дерби", че тимът на ЦСКА ще губи точки във Югозападната "В" група. Ангелов каза, че не е особено впечатлен от видяно вчера срещу Струмска слава и макар "червените" да спечелиха с 3:0, то тепърва им предстоят тежки двубои. 

"Феновете на ЦСКА трябва да знаят, че отборът им ще губи точки, стига разбира се да не се толерира нарочно от съдиите. Първият кръг винаги е тежък, вчера те нямаха тотално надмощие.

Последните им два гола паднаха след статични положения в края. Ако това е нивото на ЦСКА, много отбори ще им се противопоставят", смята бившият наставник на Видима-Раковски, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Пирин Гоце Делчев и Оборище Панагюрище. 

4040730

По думите му повечето играчи във "В" група чакат с нетърпение сблъсъците с "армейците", но за клубовете тези срещи са истинско изпитание, тъй като голяма част от стадиони нямат необходимите условия, за да приемат отбори от ранга на ЦСКА. 

"Ние вчера играхме в село Бяга, но ЦСКА няма как да играе там. В съдийската стая нямаше тоалетна и съдията идваше при нас. За малките клубове ще бъде много трудно да приемат ЦСКА точно заради тези организационни неуредици. Но атмосферата е много по-различна във В група тази година. Това ще бъде година за тестване на манталитета" добави Ангелов.