Руслан Михайлов се завърна в Левски

снимка: levski.bg

Треньорът на вратарите в Левски Руслан Михайлов се завърна днес в лагера на тима в Правец.

Sporta.bg припомня, че братът на шефът на Българския футболен съюз  пострада при едно от първите занимания на тима от лятната подготовка, когато бе ударен и получи комоцио.

Временно Михайлов бе заменен от испанския помощник на Пепе Мурсия, който по принцип е бил вратар.

От днес Руслан Михайлов продължава да изпълнява своите задължения в щаба на "сините".

Футболистите на Левски продължават от днес с двуразовите тренировки, като първото занимание бе от 9:30 часа а второто от 18:30 в Правец, където левскарите са на първия си подготвителен лагер.

Междувременно от Левски изразиха своята съпричасност с роднините на жертвите при наводненията в Североизточна България в края на миналата седмица. Припомняме, че днес е ден на траур в памет на загиналите.

"Днес е ден на национален траур в памет на жертвите от наводненията във Варна и Добрич. Стихията взе 11 жертви в морската ни столица, където още се издирват две деца - на 2 и 11 години. В Добрич е потвърдена смъртта на 50-годишен мъж. Националните флагове на всички държавни институции ще бъдат свалени наполовина в памет на загиналите.

ПФК Левски изразява съпричастност към семействата на загиналите и всички пострадали от природните бедствия", написаха "сините" на официалната си страница в интернет.