Руди Гарсия: Отиваме в Манчестър с голямо самочувствие

снимка: БТА/AP

Старши-треньорът на Рома Руди Гарсия заяви категорично, че неговият тим е почнал надпреварата в Шампионска лига по най-добрия начин, като самочувствието, натрупано срещу ЦСКА (Москва) ще помогне в предстоящата битка срещу Манчестър Сити.

След 4-годишно отсъствие от най-комерсиалния клубен турнир "вълците" разкостиха московските "армейци" с 5:1, въпреки че разликата можеше да е по-малко, ако съдиите бяха зачели впечатляващ гол на Георги Миланов от 25 метра.

"Изиграхме страхотен двубой, спечелихме и взехме 3 гола. Жалко за контузиите, но Рома игра красив и ефективен футбол за 75 минути", сподели Гарсия, визирайки отпускането в края на двубоя, когато дойде и голът на Муса.

"Астори получи контузия в коляното, докато Итурбе е с мускулен проблем. Ще направим тестове през следващите дни и се надявам, че няма нищо сериозно и з двамата.

Искам да отбелжа, че въпреки резултата, ЦСКА не е никак слаб отбор. Затова искам да подчертая и начина, по който нашият отбор игра. Може да е изглеждало много лесно, но уверявам ви - не беше.

Когато почнеш у дома, изключително важно е да започнеш с победа. Почнахме много добре и сега ще отидем в Манчестър с по-голямо самочувствие", каза още Гарсия.