"Розите" се нахъсват да убодат Левски в дербито

Волейболистките на Казанлък Волей – Багира са силно амбицирани за успех срещу лидера в класирането Левски днес, в дербито на 10-ия шампионатен кръг от първенството в женския елит. 

"Розите" са нахасъни за силна и резултатна игра, за да зарадват верните си фенове и ръководство още на старта на пролетния дял от шампионата в женската Националната волейболна лига.  Момичетата на треньорката Десислава Величкова очакват мощна подкрепа от тепмераментните казанлъшки фенове, които отново се канят да напълнят до дупка спортна зала "Багира". 

Двубоят между и казанлъчанки и левскарките довечера бе изместен с половин час назад, заради прякото му излъчване по БНТ. Той ще започне в 18,30 часа директно от спортна зала „Багира”. Волейболистките на Казанлък Волей – Багира се подготвяха през седмицата много упорито за предстоящото дерби срещу от ”Левски". Контузени и болни в тима няма.  Диагоналът Веселина Григорова се намира в отлична спортна форма и бившата девическа националка отново се очаква да поведе по-младите си съотборнички съм победата.

Освен по БНТ, двубоят между Казанлък Волей – Багира и Левски днес ще бъде предаван онлайн и в клубния сайт на „розите”.